Hej alla nu sitter man hemma i kalla Sverige igen och vill inget mera än att åka tillbaka till Jersey saknar alla och e inte van att vara ensamm eller bara med familjen.
  Hade det toppen på språkresan fast det kunnde ju alltid ha varit lika fint väder som det har varit här hemma eller som det var de tre första dagarna i Paris då det var 33 grader i skuggan och det var kansk inte det roligaste när man var i en stor stad och inte kunde bada eller bara ligga på stranden.
  Men Jersey var toppen handlade en hel del för det var ganska så mycket billigar än här hemma. Blev lite saker från Oasis, New look, The body shop och flera butiker men kommer inte ihåg vad de hette för det var för det mesta småbutiker :D
  Alla som man lärde känna vara grymt roliga, saknar er alla.


Paris och Jersey HERE I COME :D<3

Kommar nog att blogga lite där nere :D


Nu sitter jag hemma och klocka är bara kvart över åtta med kände att jag var tvungen att gå upp om jag ska kunna somna ikväll genom att i morogn så är det dags att åka på en mycket efterlänktad språkresa :D
  Ska samlas på Arlanda 04.50 kommar att vara i koma eller bara vara en vandrande zombie som vanligt på tidiga mornar men men jag överlever som alltid. 
  Så i morgon blir det PARIS :D<3 kolla runt lite och bara chilla i staden tror jag, fredag blir det Disney land, känder mig så vuxen i bland men kunde inte tcak nej till erbjudandet. man är ju inte äldre än vad man känner sig eller?

Så har nästan packat klart ska till stan idag med mamma och handla det sista och sen blir det hem och fixa allt så att det är klart till 04.00 i morgon biti :)

´Kommer nog att bligga lite där nere om jag får någon tid att gå till internet café men det tror jag att jag kommer att få :P

Här kommer man att vara tre veckor fram :DIdag så slutar man jobba, dagen började med att min klocka inte ringde som tur va, var mamma fortfarnande hemma och väkte mig.
  Så nu sitter jag och chillar lite innan jag ska dra ner till bussen, jobbet ideg blir att vi ska ha någon sorts avslutning. Vi ska typ grilla och titta på någon musik video som vissa fick i sommar jobb att gör. Det skulle jag inte klagga på.
  Så i efter middag så blir det sommar lov på riktigt längtar.  Och nu är det bara 6 dagar kvar till man åker på språk resa börjar få lite fjärrilar i magen och är förventans full, ska bli så spännade och kul.
  Nu vill jag att tiden bara ska gå snabbare och snabbare :P