Hello, sitter och är grymt uttråkad och känner att jag bara vill här ifrån jag vill inte bo i Sverige finns inget att göra och jag pallar inte vädret eller något med detta land just nu så sitter och drömmer mig bort! Men jag ska ju i alla fall till Grekland på tisdag så det är ju något att se fram emot!
Hej hej, idag har det varit en lugn dag vilat upp mig och försöker bli frisk vill inte längre vara förkyld. 
Sen måste jag bara tipsa om en toppen bra brun utan sol, man bli lagom brun och inte organge som man lätt kan bli med många olika krämer. 
 
 
här har jag använt lotionen, är fortfarande ganska blek med ni skulle ha sett innan så var jag likblek om min ben, och vem vill inte ha en snygg lite "bränna" på  benen? :D
Hej hej, har varit dålig på att blogga nu den senaste tiden. Jag har i alla fall varit uppe i Umeå och hällsa på släktingar super mysigt var det. Sen har jag gått och fått ryggskott men som nu börjar kännas bättre. 
Och just nu sitter jag bara och längtar bort för om mindre än två veckor är jag i Grekland med två av min bästa vänner det kommer att bli toppen :D LIte sol och värme, det har ju varit en brist vara denna sommar.