Hej hej i regnet, kom nyss hem från skolan riktigt skönt måste jag säga. I skolan idag så julpynttade vi klassrummet och lyssnade på lite julmusik och man fick verkligen känslan av att det snart är jul och där med också jullov. Nu ska jag försöka hinna städa och plugga lite innan det bär av till stallet ikväll.
Hej hej,har in bloggat på ett tag känner jag. Snart ska jag i alla fall till gymet på förmiddagen på första advent och det rengar och är bara gråt ute känns lite deppigt för att vara första advent men nu är i alla fall första ljuset tänt så lite julstämning finns det i alla fall över det hela.

Halli hallå nu håller jag på att baka lite bullar (mumms) så kommer ha frysen full här hemma. Jag tror i alla fall att min familj kommer att uppskatta det. det blir vaniljbullar istället för kanel för det är ju tusen gånger godare!
Men det som är jobbigast med att baka bullar är att det ska jäsa hela tiden och så himla länge första gången i drygt 40 minuter och sen drygt 30 nästa gång. :/
Hej hej, måste bara säga att filmen var grym igår! Om man inte är så insatt i böckerna så kan man nog tycka att den är lite lame men men. Och det som är lite tråkigt är att man redan visste allt som skulle hända men nu måste jag bara vänta ett år tills sista delen kommer ut men den här har man ju väntat 1,5 år på :p
Nu har jag klickat hem lite kläder och solkrämer från nelly.com. Det blen ev bikini som jag ska ha när jag åker till Indien och en solskyddsfaktor och en after sun + ett par sandaler. Och sist men inte minst en klänning som jag ska ha i sommar kommer nog inte få ha den i Indien för en går inte över knänen och den vissar axlarna.
(så här ser klänningen ut.)
Hej hej, sitter här hemma och är fortfarande sjuk får äta massa pencilin nu så att jag ska bli frisk. Igår kom min underbara pojkvän med en krya på dig buket med blommor jag blev hur glad som helst måste jag säga inte helt fel att få fina blommor bara så där. :D
Hej Hej, igår fick jag reda på när vi ska åka till Indien och att jag också kommer att fyra min 18 års dag där med klassen. Det är ju inte helt fel med värme och sol men dock lite synd att jag inte kan träffa alla här hemma. Me jag tror jag överlever.
Här kommer jag att vara på min 18 års dag :p
Hej hej nu är snart Alla helgona helgen över, idag blev det ett besök till kyrkogården för att tända några ljus och tänka på alla  som har gått bort.
Hej hej kom nyss hem efter en shopping dag på stan med Lisa som jag inte har träffat på typ ett halv år så det var riktigt kul att träffa henne. Så nu är också årets första julklappar inhandlade kände att jag skulle vara ute i tid med det i år och det kan man ju säga att jag är :D två av dagen köp vad en body butter från The body shop deras limeted edition för julen eom heter candied ginger som verkligen luktar jul :D
och ett panband från Åhlens :D