Hej alla skulle igentligan ha lagt upp detta igår man hann inte gör det så allt kommer idag:p
  I Onsdags var jag några med ungdomsgården här i Vänge upp till Romme i Dalarna och åkate slalom, vi hade jätte tur med vädret skinande sol och inta allt för kallt hella.
  Det var inte så mycket folk där hella man behövde inte står och vänta i liftköeran mera än typ fem minuter och det tackar man för.
  Men så idag och igår har man haft as ont i benen kan knappt gå i tappen här hemma XD Men det är påväg att släppa lite nu i alla fall.
  Men jag tipsar alla som ska åka till Romme att åka mitt i veckan för det var inte så mycket folk :p 
 

Bilder kommer

Hej :p
  Igår vad jag på Björn Skifs med min mamma,mormor och moster och morbror. Det var riktigt kul och konserten var faktiskt riktigt bra.
  Men jag stör mig på en sak och det är hur vissa vuxna människor beter sig. Som när vi skulle gå in på circus så mejade alla bara fast de hade platser och alla skulle ju komma in, det var till och med så att de som stod och kollade allas biljer sa till alla att att det hade platser och att de skulle få komma in.
   Sen efter när vi skulle till garderoben för att hämta våra jackor så verkade alla tror att det var många rygby match.
   Jag säger bara att det är pinsamt att se hur vissa vuxna beter sig. Jag skulle ha fattat om det var ungdomar eller bara. Men det finns inte så mycket att göra åt saker.

Hej alla nu är det sport lov, flr mig i alla fall.
  Kommer att ha det as bra eller tror det i alla fall. Men det blir lite bio besök vara med kompisar och åka skidor och pukla för fullt :P
   Det blir nog en och annan shoppning dag också, dra någon dag till Stockholm för att handla in lite vår nytt till garderoben. Det är ALLTID lika kul.
Hej, jag vill tack alla som grattade mig igår på min födelsedag. Sen är det klart att jag vill tacka alla som var hemma hos mig i fredag och fyrrade mig.
  Badat idag på Fhyrisov med klassen, det var grymt kul sen har vi väntat på att få göra det i höstas så jag tycker att det var påtiden :P


Men kram på alla :D:D


The vampire diarise hade preiär idag på kanal 6. Det var grymt bra tycker jag i alla fall men jag är en sucker för allt som har med vampyrer att göra. Har alltid vara det och kommer nog inta att ändras den närmaste tiden XD
Vad tycker ni om serien ?
Hej nu har jag just skrivit klart min SO läxa tills i morgon, känns mycket skönt att vara klar med det så att man slipper tänka på den nu. Men när jag skrev så kom jag på att jag ska blanda in lite mode i min läxa, håller på med ekomomi så passade ganska bra :D

En av frågorna var att man skulle kolla om det fanns någon vara som det inte spelade någon rooll vad priset var men att människor skulle köpa den ändå, jag fick den lysande ideé att skriva om Hermérs väskor och märkes kläder.
Sen fick jag lust att köpa en Hermér väska för det är så GRYMT snygga men kommer aldrig att ha råd med än känns det som just nu.
Men fick lust att titta vilken färg jag skulle köpa om jag någon gång skulle vinna på lotto eller något liknande.


Vilken färg och modell är snyggast  ???
Hej alla idag fick vi lägenheten, men vet inte om jag ska vara glad och lee eller som jag ska ligga ner och gråta.
Så man kan ju lätt säga att jag har blandade känslor nbär det gäller att flytta få mitt hem sedan ått år tillbaka till en lägenhet i Sävja.
Har inte så stort val så vad ska man göra åt saken.
En sak är bra jag får ett stort rum med stor garderob och en egen dator så man slipper dela med mamma och pappa. Men kommer att få sitta på bussen längre på morgonen, det blir från första hållplatsen till den sista i princip och statsbussarna som är så jä**a osköna att sitta på.

Snälla vad ska jag gör för att bli av med min ångest för flytten?