Hej, igår så var man på Twilight movie night med Ida. Det var så grymt kul, men man ville bara att twiligth och New Moon skulle gå jätte snabbt och sen så skulle de vissa Eclipse.
   Jag kan inte fattaaaaaaaaaaaaaaa att jag och Ida var nervösa för att  se en film, tänkte hela tiden måste andas måste andas.
  Men filmen var SÅ JÄVLA BRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vill bara gå ooch sen den om och om igen óch det kommer jag nog förmodligen att göra också med vet inte när och med vem :p

Det är mycket svårt att tänka sig att det är ett år och dag sedan THE KING OF POP dog, känns inte som det var så länge sedan men tydligen.
  Det var en mycket sorlig dag för alla musik älskar och hanns minne och hanns musik kommer alltid att leva kvar och hedra honom.

Idag har man jobbat som vanligt men jag kan ju inte klaga på mitt jobb i dag får vi åkte till Grönan med barnen och vi hade det grymt kul. Man behövde inte dalta så mycket direkt. Åkte det messta, började med Jetline och sen blev det Uppskutet som vi var först på hela dagen att åka.
  Igentlligen så skulle vi ha börjat med att åka Insane men de skulle test köra den och kolla så att allt gick som det skulle och då blev öppnings tiden flyttad, det som var jobbigt var att vi kom först i kön men sen kunde det ta upp till två timmar och kolla så att allt gick så vi pallade inte stå där och vänta. 
  Men toppen väder så nu har man fått en lite solbränna i alla fall. WEEEIIIIIIIIIIIII vad glad jag är.
  I morgon är det sista dagen jag kommer att jobba på fritids klubben för nästa vecka så är det inga barn där så då ska jag vara med de andra och tror att vi skulle måla ett hus, blir nog kul det också :D


hej alla, igår som alla nästan vet så var det ett Twilight event i Stockholm men kunnde inte gå för att jag sommar jobbar nu och nästa vecka också. Det var ganska så surt kan jag säga men vill ju inte ta ledigt för då försvinner massa pengar och det vill man ju INTE. 
  Men tack Lisa för att du skrek lite extra mycket åt mig det värmer kan jag bara säga.
  men nu är det bara en vecka kvar till jag och Ida ska gå på Twilight movie night där man börjar med att vissa de första filmerna och sen efter 00.00 så får det vissa Eclips, LÄNGTAR SÅ MYCKET!
'

Är det några fler som ska gå i Uppsala? :D

hallo :p

idag har det varit sista dagen i grundskolan, till hösten börjar man gymnasiet och kommer byta skola och hamnar i en ny klass med nya människor.
  Så jag ville bara passa på och tacka alla som har gått i min klass de senaste åren vi har haft många roliga stunder tillsammans och kommer nog fortfarande att ha men kommer nog inte bli samma sak som det har varit.
  Vi har haft motgångar också men vi har hjälp varandra att komma över dem och man har alltid vågat vara sig själv :D

KOMMER ATT SAKNA ALLA I 9B <3

Hej Hopp, nu känns det att sommaren är i full gång, alla tog studenten igår och det är bara en vecka kvar av grundskolan. Det känns toppen!

Idag var jag på stan med min mamma och pappa och det var marknad längs fyrisån och tivoli, jag handlade en ny navle piercing med channel motiv och ett par örhängen som hade samma motiv. '
   Igår var det Thun's som gällde hittade ett par nya convers där för 550 kronor så det blev ganska så mycket billigare än om jag skulle ha köpt dem i stan : D