Hej hej sitter hemma nog och är fördig sminkad och ska dra ut på krogen ikväll men några från klassen det bli nog William's och sen ska vi bowla lite också. Kan bli en spännande kväll.
Nu sitter jag hemma och ska försöka kolla igenom lite spanska tills i morgon då jag ska ha nationella prov i steg 4 och jag hoppas bara på att få g då är jag ganska nöjd måste jag säga. Så nu är det bara hålla tummarna för det bästa. Sen efter nationella i morgon är det LOV och det ska bli super skönt att vara ta det lungt i en vecka, kommer nog bli lite plugg ändå men inte så jobbig saker i alla fall och det är det viktiga.
(bild från Indien, vill tillbaka till värmen..... )
Andra delan av sista filmen, detta är slutet eller är det bara början.
Kommer på bio 16 November 2012!!
BLOND

V.S


BRUNETT
Vilket tycker ni passar bäst ?
Är nämligen sugen på att färga blont nu till sommaren men vet inte hur jag ska göra genom att mitt hår blir så förstört av att blondera det hela tiden och jag vill inte ha en ful utväxt
'
Måste nästa ta och se denna film när den kommer ut bara för att det är American Pie :D
Hej hej, nu bär det snart av till spinning pass, ska gå på ett medel pass och det ska bli riktigt skönt måste jag säga. Har har inte varit på gym eller pass sen i söndags. Måste komma tillbaka till mina rutiner som jag hade innan jag åkte till Indien. (Indien bilderna kommer innan veckan är slut)
Halli hallå sitter hemma nu och bara lider av min tandställning spände den igår :/ Men får tänka på att jag kommer få toppen fina tänder sen när allt är klart.
Har bokat resa till vecka 43 nu ska bli härligt det bli ner till Fuerteventura med älsklingen och vi bli borta en vecka sen kommer vi ha en vecka höst lov när vi kommer tillbaka inte helt fel måste jag säga.
Hej hej, hoppas alla har det bra hemma och sitter i alla fall och bara tar det lungt nu är det lite mer än en vecka sedan jag kom hem från Indien och nu ikväll så ska jag boka resa i hösten med min älskling ska bli jätte kul. Någon dag som kommer ska jag också ta och lägg upp biler från Indien och lite på alla mina pressenter som jag fick igår då vi fyrade min 18 (i efterskott).