Hej hej har snart varit här i tre veckor och suger på att uppdatera som vanligt men har inte haft så mycket internet där jag är nu. Just nu bor Chris och jag på ett working hostel i Mildura som ligger i norra Victoria. Alla som vi bor med är sjukt trevliga och s, har ledigt från jobbet nu i några dagar annars plockar jag vitlök på dagarna inte det roligaste jobbet men det funkar och jag tjänar bra med pengar ;)
 
När jag får mer tid ska jag också lägga upp lite fler bilder men här kommer några bilder från när vi var i Sydney 
 
 
 
 
 
 
Hej hej, vet att jag skulle bli bättre på att uppdatera men jag suger verkligen på det! Sitter i alla fall på rummet nu och har packat klart :D Chris och jag ska dra från Sydney till nya äventyr :D
Hej hej, sitter just nu bara hemma och njuter av att bara vara. Ska snart bort på middag. Men det bästa av allt är att min huvudvärk som jag har haft sedan i Tisdags har så gått som försvunnit nu! Kunde inte vara gladare. Sen har jag börjat packa sakerna inför resan! Helt sjukt att jag åker om bara några dagar, var hemma hos pappas vän igår som kommer där ifrån och fick en massa bra tips inför resan. Är så sjukt taggad!!