Kom hem för en halv timme sedan, efter en mycker rolig dag i skolan. Hade geografi första lektionen och vi gjorden en sten "lab" om man kan kalla det. Sedn engelska redovisning och gick bara bra tror jag i alla fall. Eter det så bakade jag och min klasskompis MASSSSAAAA muffins som vi ska ta med i morgon när alla ettor ska åka till Stockholm. Det blev nog nästen etthundra muffins tror jag.

Helllo där ute!
Sitter i skolan och har biologi men är redan klar me det jag ska ha gjort efter lektionens slut.
Igår kväll okrade jag inte göra ett nytt inlägg fast jag tänkte det. Kom näåmligen hem när klockan var runt halv tio efter en spring tur med min älskning. Då belv det lite smoothie som återställare efter turen. Vi ska väl ut och springa mer under veckan MÅSTE  få upp min konbition till sommare.
( Gammal bild från när jag var brunett )
Liter saker jag har shoppat nu under veckan :Två stickade tröjor från Veramoda. Köpte dem på rean de hade köp en för 50 två för 90 och tre för 120. Helt klart värt det kan jag säga.
Var också på Thun's och köpte bland annant denna tröja som kommer från Vila, var bara tvungen att ha den älskar ryggen på den och den fick mig att tänka på sommaren. Nu vill man ju ha lite vår/sommar kläder.
Till sist fick jag denna av pappa, en parfym och body lotion också som luktar sommar och fräscht ;)
Ja, bio idag :D Var grymt bra, hoppas på att det kommer en uppföljere :D
JA  sitter hemma somnade i soffan efter skolan, haha fast slutade halv tolv idag. Så inte så jobbig dag kan jag säga. Sitter och pluggar lite läser igenom samhäll som är tills på måndag ska nog göra geografin också så jag inte har något sen.
Vår modet Linda gillart :D
Så rent och enklet och man kan lätt piffa till det med små asessoares och det är de små detalijerna som är det viktigaste i en outfit tycker jag det är som toppen på ett i :P
Hummmm tänkte ta och baka ikväll ska nog ta ovh göra Kikki muffins, jag fick receptet av min kompis Chris och de är så GODA.
100g sötmandlar
25 mariekex
2,5 dl socker
2 ägg
200g smält smör
Nobless/annan choklad
1. Mixa mandels och kexen.
2. Blanda, mandeln och kexen med socker ägg och smältsmör
3. Fördela i formerna grädda i ugnen 200 grader i 10 minuter.
4. Lägga på nobless/chokladen när muffinsarna är är varma.
NI MÅSTE TESTA DETTA RECEPT :D
Ja nu böjar våren att komma fast solen inte var uppe så mycket så är det i alla fall varmare och snön börjar att förvinna och conversen är det som gäller inget mer vinter skor säger jag bara. Men måste nig ta och köpa ett par nya vår skor, är lite mycket hål i mina.
Så är det någon som har sett några snygga så säga gärna till mig så jag ta och dra ut och köpa ett par nya :D
(bild från i lördags)
Våren börjar komma, och snön börjat att försvinna :D Jag blir så GRYMT glad vill bara ut och ropa av glädje och lycka för att värmen och solen börjar komma till detta avlånga land.
Idag har jag varit med älsklingen och lyssnat när hans band repade. De börjar bli grymt duktiga måste jag säga. Sen nu på kvällen fick jag köra lite bil med pappa och älsklingen satt i baksättet och var lite moraliskt stöd. Men allt gick toppen fick inte motorstop eller något liknande visst alla gången kanske det inte gick så bra men men :p
Ska snart lägga mig i sängen och titta på någon bra film som visas på tv ikväll, Hoppas ni har haft en bra dag och att den fortsätter att vara bra.
VILL INTE HA MER SNÖ !!! Gud man blir bara mer och mer trött på vinterna, vill ha sommar och varmt vet inte hur många gånger jag har sagt det men nu mer änn någonsin speciellt när folk säger att det ska komma 10-15 cm snö idag. Kommer bli helt isolerad och gå i ide som björnarna gör, kommer inte komma fram förän sommarens strålar lyser på mig igenom fönstret.
Men om jag ska något bra så får jag väl längta tills på måndag för då skulle det bli 8 + och solen skulle lyssa :D Wieeee säger jag bara, man kanske kan gå ut och springa lite på morgonen då om det inte är för mycket snö kvar på marek som jag verkligen hoppas på att det inte kommer att vara.
Wiee idag var det friskole kampen, våran klack hejade som bara den, vi var inte många men vi var tappra. Synd vara bara att våra lag förlorade i både innebandyn och handbollen.
Sen var det också jubeleums möte, så jag om en klasskompis ska fixa till en BBQ efter sommar lovet för hela skolan men roliga aktiviterat och grillning. Mys Mys ;)
Jag idag har det varit internationellas dag, Chill i skolan förmiddagen var det singstar och guitar hero. Och på eftermiddagen var det öppen scen. Gud vad duktiga alla var och har skrattade så att jag börjadet gråta när min klasskompisa skulle läsa en dikt. :p

Sen har det varit jobbandökan idag igen :P
Så om det är någon som vet något så SNÄLLA säg till mig ;)

Såg något riktigt hemskt idag på tv, de vissade ett repotage from de katastrof drabbade Japan. Det var en unga man/pojken som berättade att en enorm våg hade spolat bort allt hans hus alla hans ägodelar, hans vänner och familj och att det inte fanns någon kvar utan han var helt ensam och hade ingen kvar som han kände vid livet. 
  Jag fick mig en tankeställare om hur lyckligt lottad man är, att man har sin familj och vänner och att man inte är ensam utan har folk som finns där för en. Och att vi bor i Sveriga där det nästan är omöjligt att liknade katastrofer kan hända.

Så vill bara säga till er alla där ute uppskatta era familjer och vänner för man vet aldrig hur länge det kommer att finnas hos en.


Ja, idag började dagen med träning med min pappa och min älskling. Det är faktiskt riktigt skönt att gyma direkt på morgonen, man blir liter piggare och får MYCKET mer ork än om man skulle sova bort dagen som man oftast gör på helgerna.
Har nyss städat klar lägenheten, hoppas mamma blir lite glad nu när hon kommer hem och ser att allt är rent och fint. Jag tycker det i alla fall är mycket skönt att mitt rum inte ser ut som KAOS längre utan att men kan hitta saker och att man inte behöver gräva i högar av kläder för att hitta det man letar efter.
GUD VAD SKÖNT MED ATT SOLEN SKINER UTANFÖR FÖNSTRET. Desutom hör jag hur snön smälter bort för jag har stupröret. Inte så kul att vakna till varje morgon men men man känner i alla fall att våren är på gång att komma. Så det kan man ju inte säga nej till. Är så grymt trött på all snö som finns, vill ha sommar och värme så man kan gå utan jackor och i kjortbyxor.
Idag så blir det chilla med pojkvännen. Ska med till hans repning med hans band, ska bli grymt kul. Sen blir det bara ta det lugnt och inte gör ett piss. Det är så enormt skönt med sådana dagar ibland också.
Kul man kan har det medan man väntar på att killen ska komma hit :P
SKÖNT MED HELG.
Blir chilla ikväll med min killa baka lite och bara ha det bra.
BTW glömde lägga upp min favorit parfym igår som jag bara älskar så här kommer en bild:
Det som är så synd är att den är dyr en flaska kan gå på mellan 800-1100 kr så det suger kan man säga !
Men men det är värt tycker jag ändå.
Några bilder jag ritade för ett tag sedan har varit seg på att lägga upp dem.
Hoppas ni gillar dem :)
Hali hallå, livet det rullar på. Igår var det semlor som bakades hemma hos killen och det blrv grymt goda. Mumms säger jag bara. Men blev dock så stora så man inte änns årkade äta upp en hel.
Idag skolan fick vi tillbaka matteprovet som vi gjorde innan lovet och jag fick VG så är ganska stolt om jag får säga det själv.
Ska snart iväg och träna andra gången för idag. Känns bra att ha komit igång med träningen idag ska nog köpa en ny outfit i morgon tror jag.
Idag belv det gokart. Det var grymt kul men synd bara att man förlorade :P

Snyggaste outsfiten XD
Svårt att tänka att man hade lov för en vecka hade det jätte mysigt uppe i Sälen med min älskling :D Önskar att vi hade kunat stanna kvar några dagar till skulle ha varit så skönt.
Inte sp mycket nytt ganska chill i skolan lämnade in en engelska uppsats idag som ska vara klar tills 23,59 ikväll så man slipper tänka på det. Sen spanska läarare lagt upp mitt provresultat på schoolsoft var säker på att jag skulle få IG men när jag kom hem öppnade jag och tittade och det visar sig att jag hade fått VG vet inte hur det gick till men kan ju inte klaga :D
Bilder från Sälen kommer :p