Skönt att vara hemma efter en mycket hektisk dag på jobbat. Måste bara säga det löning + tivoli utanför Gränby betyder massa mer människor på Burger King. Har städat hela tiden typ för att det har varit på mycket människor.
Så nu blirdet skönt men en lung kväll hemma hos älskling men lite film mys kanske, inget planeret i alla fall. Imorgon blir det lite till jobb mellan 15-19 sen kanske bio får se men det skulle vara kul.


Ingredienser

100 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
florsocker till garnering
Till servering:
vispad grädde


Gör så här

1. Sätt ugnen på 175°. Smält smöret och låt det svalna. Rör samman ägg och socker. Blanda vetemjöl, kakao och vaniljsocker och rör ner blandningen i äggsmeten. Rör till sist ner det smälta smöret.

2. Grädda kakan i ca 25 minuter. Den ska bli låg och ha en hård yta men vara kladdig i mitten.

3. Låt kakan svalna, pudra över florsocker och skär den i snibbar.


http://www.recept.nu/1.220065/recept.nu_redaktionen/efterratter_godis/kakao/enkla_kladdkakan

 

Detta recept är ett vinnand e recept hur enkelt som helst att göra och den bli alltid bra när man gör den.

mumms säger jag bara.....

Hej hej, hoppas alla har haft en toppen fredag. Kom nyss hem från första dagen på jobbet, måste säga att det har gått relativt bra idga i alla fall vilket känns jätte skönt genom att jag ska jobba både i morgon och på söndag med. Kommer kännas nice sen när man får lönen, genom att man annars är en fattig student som lever på ett studie bidrag varje månad. Vet alla många har samma problem som mig men nu känns det toppen med ett jobb. Kanske inte det roligaste jobbet men det funkar och alla är verkligen jätte trevliga och hjälpsamma mot mig. 

Hål timmen är bara enormt tråkigt för att jag har det till klockan 13.45 och jag kan inte fokusera mig på det som jag skulle behöva göra som tillexempel samhällsventenskapliga uppsatsen och svenska kanske gå igenom lite matte också, men som sagt det finns mycket som man borde göra egentligen. Så sitter vid datorn och lyssnar på lite Swedish House Maffia. Och diggar lite bra musik och längtar bort till sommaren och värmen.

Hej hej i regn rusket. Måste bara skriva lite om filmen igår och säga att den bara var jätte skumm men ändå bra just för att den kritiserade dagens samhället och gjorde lite parodia av det hela men också hur vi människor på jorden verkligen beter oss mot varandra och det måste bara sluta. Sen var den jätte kritisk mot USA och gjorde nästan lite parodi av USA. Men jag rekommenderar den varmt om man skulle vilja se en skumm film så både får en och skratta men också att se hur det ser ut idag som sagt!
Den var också väl gjord och det var kul att det var fans som hade sopnnsrat filmen.
ska gå och se denna film kväll, en finsk sicensfiction det kan bli spännade hur det ska sluta.
Sitter nu hemma och tittar ut och det snöar och rengar om vartannat inte alls kul, en ska som är ganska så skönt är att alla min lektioner idag är inställde för min lärare är sjuk så det blir en lång helg :) Ska egentligen plugga, men det finns mycket som man borde göra här i livet. Just nu vill jaga bara resa bort till värmen! Slippa det dåliga vädret här hemma.
(bild från Indien tidigare i år) 
Hej hej alla där ute i syber rymden, sitter hemma i ett mörkt kök och skrivet på en uppsats som egentligen redan skulle ha varit klar för ett tag sedan. Men bättre sent än aldrig.
Har idag i alla fall varit på en arbets intevjuv som gick bra (kändes det som i alla fall) får se i början på nästa vecka hur det gick.
Sen bar det av på ett cirkelfys pass så månsta bara säga att jag känner mig lite smått trött och seg i hela kroppen, skönt att jag bara har en lektion i morgon och den börjar kl tio.
Men rekomenderar varmt att gå på ett cirkelfys pass eller liknanade för det känns i hela kroppen och det känns jätte skönt efter man är klar!!
Hej hej, idag har varit en slöar dag här hemma, pluggat lite matte och sen läst i körkosrts boken som jag ska försöka läsa klart ikväll. Sen har det också blivit lite träning hemma och måste bara säga att jag älskar tidningen Hälsa och fitness. Hela layouten är jätte bra och det är många bra tips på olika övningar, god mat och mycket mer. Så om ni vill ha en bra tränings tidning kolla på den.
Hälsa och fitness: http://www.halsaochfitness.se/
Tänk om det var så här, gud var roligt att skulle kunna vara igentligen :p
hej hej i stugan, sitter hemma efter en ganska jobbig dag i skolan (eller inte känns bara så efter lovet). Ska i alla fall tagga till stallet snart för lite ridning tur att det finns ridhus säger jag bara så slipper man rida ute i regnet. I morgon är det friskolekampen som vi idag fick att vår skola ska delta i känns lite surt för då försvinner min sovmorgon och jag kanske slutar senare, den positiva sidan är att jag slipper ha matte provet som var lagt i morgon.