Hej alla :p
  Snart har så har man påsk lov, men skolan två dagar till sen får man sovmorgon och bara chilla. 
   På lovet ska jag flytta från Vänge till andra sidan stan med min familj och vi kommer inte att flytta till ett nyt hus nej utan vi kommer att flytta in i en lägenhet och jag vet inte riktigt hur jag ska känna för dert. Överlever gör jag nog alltid men det kommer nog att bli jobbigt. 
   Så ser mitt lov ut det blir bara packning och flyttning nästan hela lovet.


vad ska alla göra på deras lov?

Något som alltid får en att skratta, det spelar ingen roll på vilket humör man är.Det första man såg när man tog upp internet var den hära bilden på Tori Spelling som har börja svälta sig själv tydligen.
  Det är ju så sjuk hur Holywood ideal ser ut, det ska vara pin smala och inte ha något fett på kroppen i prinsip. 
Men vem vill se ut som hog gör?
  Hon ser bara sjuk ut och att hon snart kommer att blåsa iväg. 
Så jag har lovat mig själv att ALDRIG bli så JÄVLA smal.

Vad tycker alla, är det verkligen snyggt?
Nu börjar våren ÄNTLIGEN att komma och har tittat lite på vårkläder och accesoarer från HMVad tycker alla ?


Hej hej alla.

  Idag så fick man hem denna UNDERBARA film som släpps i morgon i butikerna, har redan hunnit sett den enm gång ska se den en gång till senare ikväll med några kompisar tror jag i alla fall :D
  Men jag vill bara säga att den är GRYM men det kanske de flesta vid det här laget redan vet eller man kan ju hoppas på det i alla fall.
Hemma efter en helt sjuk idag, men roliga har den varit.
  Intagnings prov till IB som är ett gymnasieprogram som finns över hela världen, men man måste göra ett intagning prov för att änns ha möjigheten att gå på de programmet..... 
 
Morgonen började med ett matte prov som var i en och en halv timme efter det var det rast på en kvart sen var det ett engelska prov som höll på i en timme. Och det var vad vi gjorde på morgonen.
  Efter lunchen var det bara en intervju kvar som det kunde ha gått bättre på, det känns i alla fall så men men finns inte så mycket att göra i efterhand.
  Så nu sitter man hemma och vill bara att brevet ska komma som säger att man kom in, om jag inte kommer in så kommer jag nog gråta och känna mig som en av tjejerna i Top Model som har blivit utröstat.
  Så nu är det bara att hålla tummarna på det bästa.


Alla kan väl hålla en tumme för mig :D


Igår var det finalen av melodifestivalen som alla vet vid det här laget.
  Själv tycker jag att fel låt vann, man måste ju välja en låt som kommer att bli ihågkommen av Europa och det kommer inte denna låt bli tror jag.
  Visst var den bra men Salem al fakirs låte är ju helt underbar och den skulle nog folk ha kommit ihåg bättre i den stora finalen i Oslo för den sticker ut från mängde men "vissa"  vet ju tydligen inte vad som kommer att slå stort och det suger ju !!!


Tycker du att rätt vann???   Idag blir det Remember Me med Ida.
Jag tror att den kommer att vara jätte bra, det är ju en fördel att Robert Pattinson har huvudrollen i den, men det är inte bara därför jag vill se den.
Hela handlingen verkar grymt bra och kommer nog att sitta och gråta men det gör jag nästa till alla filmer som typ alla redan vet XD
Men jag kan inte fatta att den bara fick två kajor av UNT, men den har ju fått jätte bra kritik av de Amerikanska tidningarna så jag tror mera på dem.

Men uppdaterar senare om filmen om den var bra.

De som redan har sett den vad tyckte ni?


Filmen vad så grymt bra. Vill gå och se den igen.
Jag grät så mycket så att jag har ont i huvudet XD
Jag säger bara att alla MÅSTE se den, jag kommer nog att se den igen om jag har pengar.


Såg denna film hemma hos Chris i lördags, den var helt okej men lite överdriven. 
  Början är den läskigaste delen i typ hela filmen som så satt man och små skrattade när alla dog XD 
Men slutet HATAR jag, jag fattar inte hur Jason kunnde överleva...Ni som har sett den håller inte ni med mig?