Nu sitter man hemma hos min älskning som jag inte kommer att träffa på över en vecka. För på fredag åker jag ner till Teneriffa och ner till värmen. Så ingen skola och inge plugg, inte för att jag har så mycket plugg annars heller.
  Så nu laddar jag upp i morgon blir det packa och fixa MASSA musik till min ipod, har redan fixat den nyaste Håkan Hellstöm plattan.


Någon som har förslag på bra musik som jag kan fixa tills jag åker ???Hallo, nu har jag flyttat iden andra gången på mindre än ett år. Så sitter och skriver i nya soffan bland MASSA kartonger. Jag har inte änns en tak lampa i mitt nya rum om jag har tur får jag det i nästa vecka. Så får bara hålla tummarna.
Men jag får tänka på att om en vecka sitter jag nere på Teneriffa och njuter, hoppas bara det blir fint väder.
Idag blev det stan med Lisa som jag inte har träffat på över ett halv år så det var sjuk kul, stan, shopping kolla kläder och massage stolar på media market :p Man kan ju inte klaga. Lovade lägga upp bilder från Teneriffa till henne också så här är några från förra gången jag var där.
Varför är man så trött hela tiden på dagaran och på kvällarna så blir man jätte piggggggggg!!!!!!.
Igår blev det shopping med min föräldra fick ett par nya Levi jeans och ett Björn Borg linne plus filmen The blind side, som vi tittade på igår kväll. Man blev riktigt rörd började nästan att gråta som vanligt.
Idag blir det att hjälpa pappa att fixa upp de nya möblerna i nya lägenheten. Hoppas att det blir bra.
Nu sitter men hemma i vinter vädret och jag vill fortfarande ha sommar. Mitt rum är värsta KAOSET flyttar nästa helg så det står kartonger överallt och det hänger kläder lite här och där.
Sitter och tittar på biljetter till P&L i sommar som jag förmodlingen ska åka på med några kompisar. Så nu ska jag börja spara pengar lite känns det som, men det har i allla fal bestämt att jag ska åka med. Jag har inget val med andra ord. Men om vi åker kommer det bli grymt kul, de är as bra band och vi ska vara där hela a"veckan" och campa :p haha jar lite svårt att se mig själv bo i ett tält i nästan en vecka, men men det kommer att gå.
Nu är det den andra dagen på det nya året.
Jag dagen jag har jag tillbringat med min kille och pappa uppe i sommar stugan och skotat all snö. Ganska så mycket var det också upp till knät och på vissa ställen mer. Inte kul att gå i den o skotade snön kan jag säga men men vad gör man inte för att få komma in i huset ett tag. :p
I morgon blir det stan med Emma och shoppa lite och sen blir det väl också flytt packa så mycket man kan så att man har det mesta klart till jag ska flytta.
Nu ska jag fixa naglarna med mamma och fixa sig lite fin nu när man har återhämtat sig efter nyårs afton, inför det nya året.
Nu en liten sammanfattning på året som har gått.
2010
  • . Slutade grundskolan ( bal, klassresa)
  • . Började gymnasiet
  • . Språkresa
  • . Träffade min kille
  • . Flyttat från hur till lägenhet
  • . The voice 01
2011
  • . Byta skola
  • . Åka utomlands
  • . Flytta igen
Det är vad jag vet som händer 2011 än så länge kommer nog MYCKET mer till den listan.