Hej hej idag är det alla hjärtans dag och jag kommer inte kunna träffa min älskling känns lite hårt men fick detta av honom igår.
Så snart bär det av till Arland och där med Indien :D Kommer hem om 18 dagar. Ska uppdatera så mycket som jag kan men kommer inte ha tillgång till internet så ofta där borta.
Puss och kram och ha det toppen.
Ses om tre veckor
Hallå hallå imorgon farm lilla jag till Indien och kommer vara borta i 18 dagar ska blii jätte kul! Vi kommer att besöka barnhem och skolor och massa andra saker också för den delen. Kommer också fylla 18 är nör jag är borta och känns inte helt fel att ligga på en strand då min 18 års dag men kommer dock sakna familjen och vännerna här hemma då men kommer ha hela klassen med mig så jag känner mig ju i alla fall inte ensam.  Har i alla fall packat klart och nu väntar jag på att älsklingen ska komma så ska vi fyra lite alla hjärtans dag idag ;)
Hej hej, sitter nu u vardagsrumet för mitt rum är lite kaos nu två dagar innan jag åker så idag har jag handlat det sista som ska med till Indien känns skönt och ikväll ska jag gå igenom och checka så jag har fått med allt på packlistan som vi har fått av skolan.
Kan knappt förstå att det bara är två dagar kvar nu till jag åker.
Hej hej nu är det bara fyra dagar kvar sen drar jag till Indien och blir borta i 18 dagar. Ska bli jätte skönt med lite sol och värme och det kommer bara bli toppen. Älskar att min klass hade tänkt spela in en dokusåpa medans vi är där så vi ska kanske rigga upp en kamera som vi kan gå och prata i när vi känner för grymt rolig idé i alla fall måste jag säga.
Hej hej, sitter hemma och dunkar lite party musik och har just skrivet på min engelska uppsats som ska vara klar till fredag vecka tio tror jag men jag kände att jag vill ha gjort så mycket jag bara kan innan jag åker till Indien så jag slipper göra lika mycket när jag kommer hem dvs en mindre sak att tänka på. Riktigt skönt är det i alla fall om 8 dagar åker man till värmen nere i Indien är det lite över 30 grader varje dag ;)
Hej hej sitter hemma i kylan. Och nu har jag handlar in det mesta inför indien resan åker om tio dagar ska bli så kul!
Mina nya byxor måste säga att det är helt underbara. Och det var underbart att man kom i nästan tre stolekar mindre än vad jag hade förr ;)