Hej hej säger jag ifrån ett soligt Uppsala. Har jobbat hela dagen, man måste ju passa på nu när det är storhelg och där med nästa dubbelt upp men lönen! Men ska nog vara ledig i alla fall två dagar nu på lovet tror jag. Sen vet man aldrig hur det blir. Men är i alla fall jätte skönt att ha lov nu, sen är det inte mycket kvar i skolan. Bara två månader, och där med alla skivor och inte så mycket plugg får jag hoppas på ;)
Hejhej från ett vårigt Uppsala, just nu skinner solen och det har varit en riktigt skön dag. Nu står jag i ett osigt kök och gör våfflor dagen till ära. Det är nämligen våffeldagen. Annars äter vi aldrig våfflor det blir ungefär en gång per år. Och det är denna dag. Sen kommer det att bära av till gymet ikväll tror jag och om inte så kommer jag nog annars gå ut och springa en sväng. 
 
Onsdagen den 27 mars så har The Host premiär och den kommer vara ett måste se för min del. Har fösökt läsa boken flera gången men har aldrig riktigt kommit in i den, men filmen värkar vara jättebra! Så man får hoppas på det. 
 
 
Idag har jag kommit fram till att man skulle se jätte konstig ut och en persons sidor på ansiktet var ideentiska. Då skulle jag se ut så här :
 
 
Hej hej, har nyss drukigt upp en stor kopp té och hoppas nu få upp lite värmen i kroppen, måste säga gillar inte mars månad just nu ena sekunden snöar det och nästa lysser solen och det blir riktigt skönt. Kan inte vädret bara bestämma sig hur det ska vara pallar inte omväxlingen som är hela tiden. Är det fler än jag som känner så?

Känner mig sjukt uttåkad just nu också, så finns det inget bättre än att leka lite med webcam och ta lite roliga bilder.




 
 
 
Nu är det promenad som gäller med min underbara mamma medans solen skinner. Har tidigare idag varit hos tandläkare och kollat med min älskade tandställning och det går framåt jag slipper ha min gummisnoddar på dagarna och nu är det bara på nätterna. Så framsteg säger jag bara ;)
Hejhej, efter en heldag på Loppis i Fyrispark som var jättekul så ska jag försöka fouksera på matte då jag har matteprov i mogorn. Sen senare ikväll ska jag nog ta mig till gymet och träna ett pass.

 
 
I fredags så var jag och såg denna film, som faktiskt var ganske bra, över mina förväntningar. Man hade inte behövt att se den på bio men det var ändå riktigt värd att se. 
 
 
Hej hej, i det finna vårvädret! Skönt att inte sova bort dagen och istället gå upp innan 8.00 för att fixa lite till Loppis. Jag, mamma och min faster ska nämligen stå på Loppis idag, vi brukar göra det minnst en gång varje år för att bli av med lite saker ( och där med få platts för nya). Ska i alla fall bli jättekul. Hoppas att bli av med mycket, det som bli kvar åker nog till Rödakorset eller något liknande. 
Hoppas alla får en toppen dag :D 
smoothie:

  • bär av valfri sort
  • 2 bananer
  • 2 tsk stevia/sötningsmedel
  • 4-5 dl sojamjölk
Detta är super lätte du mixar bara ihop allt i en mixer och sen så är det klart. Man kan ha i olika mycket av allt beroende på hur det vill att det ska smaka. 
Gjorde denna nyss då jag var sjukt godis och sötsugen. 
 
 
Hej hej säger jag från ett snöigt Uppsala. Känner att jag vill ha vår och värme nu och inte mer snö. Idag blir det i alla fall jobb, så kommer nog inte hinna göra så mycket innan det. Annars om man hade vaknat lite tidigare så hade man ju kunna åkt till gymet, men det var sjukt skönt att få sova.