Halli hallå, idag har det varit skola och gym på schemat. Slutade klvart över tre och nu har jag läsat lite i min engelska bok som ska vara utläst till om två veckor. Jag skulle gärna vilja bli klar lite innan, har också redan börjat på geografin som vi har tills om två veckor. Vi ska skriva en väderdagbok där vi analyserar vädret. Och det som var chill är att vi bara behöver göra tre dagar utav två veckor XD
Hallå där, har varit och kollar på Träfallet idag det är ett stall som jag nog ska börja rida på. Har fortfarande riktigt ont i munnen så sätta på denna film :
Hallå där, har inte bloggat på två dagar för att jag inte har haft tid med detta har hänt: började skolan nu i måndags efter ett helt underbart sommarlov som jag inte ville skulle ta slut. Igår drog jag ut de sista två tänderna innan för min tandstälning. Idag skola och har nyss varit ute med båten på Mälaren och solen sken och det var riktigt härligt :D
Hallå där ute. Sitter inne på rummet och tittar ut på regnet som aldrig vill sluta komma ner från himmlen. Har regnar konstans i över tolv timmer så börjar tröttna ganska så mycket! Vill ha sol de sista dagarna av lovet. Börjar ju skolan på måndag.
  Idag blir det bio med älsklingen och hans lille syster. Vi ska gå och se Green Lantern ikväll kl nio. Har velat sett den sen den kom ut så hoppas verkligen att den kommer att vara bra nu.

Hej hej, gud vad skönt att solen skinner utanför fönstret . Man får lite med sommar känsla när det är ljust ute. Idag blir det nu bara att ta det lungt och njuta av de sista dagarna av sommarlovet. Riktigt skönt att jag inte börjar i morgon som nästan alla andra ska göra. Utan att jag börjar på måndag, men vet dock inte vilken tid än om det är det som står på mitt nya schema så börjar jag vid halv två. XD
Här är lite saker som jag har köpt under den senaste veckan:
Ny skolväska
Och en ny amlenacka som jag har fixat en snygg framsida till ;)
Sitter nu inne på mitt rum och taggar till att börja städa mitt rum. Älsklingen och jag körde team work när jag skulle klippa gräsmattan så nu är det klart ocg nu är det bara mitt rum som också ska städas och blir rent. Så nu är det pepp musik som gäller och dags att börja.
Hej hej, idag blev det stan med mamma och handlade en ny väska som jag ska ha till skolan som börjar på måndag. Sen blev det tre timmar hos frishören så här blev det :D
Här kommer liter bilder från Åland.
Hej hej, har nyss kommit hem från Åland, så har packat upp klart sen så är alla bilder inlagda på datorn.
Idag på färjan hem så hade jag riktigt tur det vill säga att jag vann högsta potten på en spelmaskin. (200kr)
tack älskling för att du sa att jag skulle betta :p 
Hej hej, nu har man packat klart för Åland. Åker dit idag och kommer hem på fredag kväll så kommer inte kunna blogga en lovar att lägga upp bilder när jag kommer hem.
hej hej, idag blir det en slö och slappar dag. Var på min morbrors 50 års fest igår så man är lite trött efter att ha hjälpt till i köket och fixat.
Idag är det tvättstugan och börja tänka vilka kläder som jag ska ha med till Årland som gäller och kanske börja packa lite och om jag orkar. Förhoppningsvis så tar jag och pappa en tur till Gränby centrum för att handla lite saker som jag måste ha med mig.
Ska också lägga upp bilder från i fredags så jag, pappa, davids och hans familj var på The Studio i Uppsala och var modeller för en dag. Riktigt kul.
hej hej, har inte bloggat på några p.g.a att jag inte har haft min dator har njutit av sommaren. Det har varit sjukt frint väder så jag har badat och solat och ska förtsätta göra det i veckan. Ska snart börja packa lite för att jag ska upp till sommar stugan idag igen. Så blir blogg inlägg i morgon när jag har komit hem igen.