Hej vad hälrligt det är nyårsfaton och solen skinner utanför fönstret och man längtar bara tills ikväll. Ska snart iväg och köpa det sista inför kvällen, känns som jag är lite sent ute hittade min nyårs klänning i går. Men jag hittade en i alla fall.
Har också tre månader tillsammans med min älskling idag ;)  tiden går så snabbt.
Tänk att 2010 redan är över och att 2011 börjar i morgon, ibland går tiden för snabbt.
Men hoppas alla får ett bra nyår
Hallooo, nu har redan en vecka av jullovet gått. Julen har varit riktigt mysig mycket mat, julklappar, umgåtts med familj och vänner.
Men idag har jag varit ner på gymet med min kille vi kände att det är dags att börja träna bort all julmat och julgodiset som man kanske har fått lite för mycket av. Men men i i julklapp fick jag lite av varje kläder pressentkort, ny percing, smycken och en kamera föpr min mamma och pappa är trött på att jag alltid tar desras kamera och lämnar aldrig tillbaka den efter att jag har lånat den.
Nu är det bara att tagga inför nyår som är om några dagar. Har fortfarande inte hittat någon ny klänning att ha på mig och vet inte om jag kommer att hitta någon under de dagar som är kvar nu heller. Annars så får jag ta en som jag köpte i sommras och inte har haft något tillfälle att använda den än. Om de vill söga att jag inte hittar en på stan i morgon, så det är bara att hålla tummaran.
ÄNTLIGEN är jullovet här. Sorglig medn skönt. Idag var sista dagen med klassen och på skolan efter jul blir det nystart på annan skola. Så det var mys när klassen böt julklappar och sen gick ut och åt lunch. Säger inte kul att försöka att hitta en resturan där man kan vara 12 stycken på ett bord. Så det blev kebab house, haha kanske inte det första man tänker på efter julavslutningen eller? 
   Efter blev det stan med Julia och älsklingen kolla på lite käder och försökte hitta en jul/nyårs klännig men har inte hittat någon än börjar snart ge upp hoppet.
  Nu sitter jag hemma hos älsklingen och har nyss hjälpt till med att slå in lite av hans julklappar. Jul myssss.Hallo, :p
Nu är det bara en dag kvar av skolan om man kan kalla det skoldag. Så idag har det varit min sista dag på katedarl för att efter lovet ska jag byta skolan till internationella gymnasiet. Hoppas att det kommer bli bra, får hoppas på det i alla fall.
Så skönbt att lämna tillbaka alla böcker idag och fixa allt klart nu innan jullovet. En till sak om är nice jag har inget plugg över jullovet bara chilla och shoppa i princip :D Jag kan ju inte klaga på det.
Hej nu är det snart lov, tror att det är flera än bara jag som väntar på att lovet ska börja. Kommer att bli supper skönt med sovmorgon varje dag och inget plugg.
Nu har jag också bestämt att jag trodligen kommer att blita skola efter jul. Har varit där i två dagar nu och gillar skolan och klassen. Så nu får jag se hur det blir, men det känns i alla fall som om allt börjar att ordna sig som alla sa att det skulle göra fast jag ville inte tror de. Nu tror jag på vad alla sa till mig.

Det är den 4 december och lördag och jag sitter ensam hemma och tråkar. Jag orkar verkligen inte med allt längre alla säger att det kommer att lösa sig så jag kan ju bara hoppas på att det har rätt.
     Så ikväll blir det ligga hemma i sofan poch titta på nya Eclipse som jag har väntat på att ska komma ut i butikerna. Wiee att den har gjort det nu. 

sitter och är i min egna lilla bubbla inne på ngelskan så mycket snurar runt i mitt huvud just nu och jag har lite halvt PANIK över allt. Så nu sitter jag och lyssnar på depp musik och försöker slösa alla saker som flyger omkring och inte vill försvinna.