Helgen har varit helt skoj, varit hemma hos Johanna.
Jag, Johanna och Lisa satt i flera timmar och pratade om vart vi skulle åka, det blev allt från U.S.A till Malta, Malaga, Frankrike och Englad. Men till slut bestämmde vi oss för England. Men vi vet inte vart. Det står mellan Jersey och Torquay. Blir förmodlingen Torquay, med det kommer nog bli en av de bästa sommarna någonsin :D:D
Det blev också lite kvälls promenad som slutade med foton i en tunnel, undrar om det blir fina när de är klara. Sen blev det lite Sing Star, som inte gick så bra, Det var jag,Embla och Sofia i ett lag och Johanna och Lisa i de andra. Man kan säga att vi förlorade ganska stort.
Efter det satt vi och kollade på Män som hatar kvinnor, den var ganska häms tycker jag satt och bunda i mellanåt.
Jersey
Torquay

Heej alla.
Nu har skolan börjat igen. I tisdags började skolan. Spelade minigolf i onsdags med  klassens på klassens dag. Vi i min grupp var "så" seriösa. Vi hade i alla fall kul, men jag vet inta varför vissa satt på banan, det var lite svårate att skjuta.
Vi gav upp på minigolfen efter typ 6 banor så vi spelade vollyboll, det gick ganska bara men belv messt flumm ligga och skratta på marken, man var helt sandig efter det. 
Idag i skolan fick vi nya scheman och böcket till några ämnen, men hoppas att vårat schema kommer att få vissa förendringar.  
Var på The voice igår, Det var riktigt kul. fick bra plattser långt fram.