'Hej hej, nu packar man förfullt tills i morgon då bussen gå halv åtta från Uppsala till Borlänge och Peace and love. Lite saker man måste ha med sig är:
Detta kommer att finnas med i min väska i alla fall :p
GLAD MIDSOMMAR ALLA DÄR UTE!!!!
Hej hej, idag blir det Super 8 med några tjej kompisar ska bli kul för man hinner knappt träffas längre.
hej hej , sitter hemma i mitt kalla rum och titta ut på regnvädret som intre vill sluta. Har i alla fall idag varit och solat lite med mamma, bara för att solen inte vill komma fram så betyder det inte att man måste vara likblek ändå.
(bild från igår när solen tittade fram )
Hej hej, idag har varit en ännu bra sommar lovs dag synd bara är att det ska regna helta tiden måste jag säga. Har i alla fall varit och kollat på när min pojkvänns syster hade sin riduppvisning och minnena kom tillbaka för mig.
Så är det någon som vet en bra ridskola i Uppsala eller i närheten ? Saknar det verkligen!!!
Hej hej bloggen, sitter nu i ett kallt Uppsala och ska snart in till stan för att shoppa lite på sommar rean. Igår var jag liggande i soffan för att jag drog ut två tänder och ska dra ut två till innan sommarlovet är slut :p
Hej hej, nu sitter jag ute och njuter av den första riktiga sommarlovs dagen. Och solen skinner och är ändå ganska varmt. Men det är synd att det var så fint väder de tidigare veckorna och nu ska det bli sämre igen står på datan att det ska regna nästan helga veckan, jag sitter och hoppas att datan har fel. Nu vill man ju bli lite brun.
(HAHAHA trött tjej på bilden )
SOMMARLOV!!!!!!!!!
Nu är det sommarlov riktigt skönt klart med allt och mina betyg blev väl helt okej. Det ända som jag inte är nöjd med är mitt G i matte var bara ett poänd ifrån VG på nationella och har fått VG på de felsta proven med fick bara G i slutbetyg. Men men finns inte så mycket att gör nu.
Hej hej, nu var det ett tag sedan jag la upp ett inlägg har inte haft tillgång till min dator under hela helgen då jag har varit uppe i sommar stugan med mamma, pappa och älsklingen. Hade det underbart sola bada gjorde vi och var ute med båten för första gången.
Men nu så är det tillbaka till vardagen i tre dagar. Skolan idag och vi gjorde inte värt skulle ha stannat hemma känner jag, sova skulle vara roligare. Det var fler som var på min sida med den saken. Men nu är det bara två dagar kvar sen har jag redan gått första året på gymnasiet det är helt sjukt hur snabbt tiden har gått.
Hej hej, nu är det juni och igår var det galet här i stan. Alla tog studenten och det var folk överallt. Vi har och grattade min kusin hela dagen för han tog studenten.
Och idag blir det hem till Chris och hennes bror som fyllde år i tisdags.
Hade denna klänning på kusinens student :D