Halli Hallå, det ser ut att bli en sommar dag idag i alla fall. Ska snart ner på stan och träffa en god vän sen blir det jobba ikväll med sen imorgon bär det av upp till Umeå med pappa kommer hem på söndag så kommer nog inte kunna blogga så mycket där uppe.
Hej hej, ska snart ta och gå till bussen för att jobba kväll idag. Har varit i Borlänge sedan i fredags så har inte haft tillgång till datorn så har inte kunna bloggat. Vi har i alla fall haft toppen väder där uppe så fick lite sommar sol ändå. Nu är det tre veckor kvar av jobba sen en veckas ledigt då jag drar ner till Grekland sen har skolan börjat när man kommer hem. Tiden går för snabbt ibland vill man bara kunna stanna den, det gäller att ta vara på all den tid man har . !
Hej hej ska snart bege mig in till stan för en körlektion sen blir det gymet, Ska fan ta tag i min träning nu, nu under sommaren har den inte varit vad den brukar vara det har varit lite spallt och inte lika ofta som jah igentligen skulle behöva för att jag ska vara på topp. Jag blir så trött när jag inte fåt träna och det börjar jag känna av nu. Sen vli man ju vara fit inför Grekland så cirka en månad på mig att komma i ordentlig form nu! Önska mig lycka till ;) 
Hej hej nu är det äntligen helg! Är ledig till onsdag så kan verkligen inte klaga. Ikväll blir det fest :D Trevligt trevligt 
 
 
 
(Man ser att topparna är lite ljusare ) 
 
 
Hej hej, igår bokades resan till sista veckan på sommarlovet, det kommer bära av ner till Zynthos Grekland. Kommer bli jätte skönt men lite sol bad och trevligt sällskap. Igår blev det också spontan färgning av mitt hår. Blev en dip dye så det blev lite ljusare toppar men en sommar känsla i alla fall. 
(Syns inte så jätte bra på denna bild men lite ljusare är topparna.)
 
 
Var och såg denna film igår/idag gick på natt visningen. Men den var grymt bra gjort så helt klart värd att se på bio i 3D. Sen är det kul att det ska komma två till filmer hoppas de också är lika välgjorda som denna annrs kommer man bli besviken. 
Hej hej, sitter nu hemma efter en förmiddag på stan med mamma och lillkusinen. Snart bär det av till jobbet, ska jobba kväll hela helgen och så kommer min älskling hem ikväll ska bli kul att träffa honom han har varit borta sen i måndags och vi har knappt pratat under veckan. Så kommer nog bli en toppen helg. Inga tidiga mornar i alla fall. Sen kommer det tre lugna veckor på jobbat och det kan behövas nu. Lite sommar lov.
(Sommar bild från Danmark för några år sedan)
Hurra Hurra nu är internet igång igen!
Några bilder på två tröjor som jag har fått av min mormor en som min gammel mormor har gjort :D
 
 
 
 
bryter snart ihop om mitt internet inte kommer i gång !
hej hej alla ute i cyberrymden. Mitt internet på min dator är ur funktion så kan inte blogga så mycket som jag skulle vilja. Har bilder och så jag vill lägga upp men klan inte :/ Hoppas alla förstår så kommer det blir bilder och så när allt fungerar som det ska igen.