Hej hej sitter nu inne på mitt rum efter en kväll med sommar tv det vill säga Allsång på Skansen och morden i midsomer. Inte lika härligt när man hör att himlen har totalt öppnat sig ute. Hoppas det slutar till i morgon då jag ska på risktvåan :D
Hej hej säger jag ifrån ett soligt Uppsala:D Vad glad är att det är sol på min lediga dag denna vecka, sen blir det jobb hela middsommarhelgen och på måndag :P Idag kommer jag spändera dagen med min underbara pojkvän kanske en spring tur annars blir det nog mest sola medand solen är framme!
Hej hej, skönt att vara hemma eftern en dag på jobbet men efter denna vecka är det värsta veckan gjord på hela sommarlovet så det känns ju bra i alla fall. Nu så har jag klickat hem lite snygga kläder från HM och säger bara kolla på deras badkläders rea hittade ett par trosor för 9 kr inte helt fel :P
Hej hej i regn rusket. Idag har jag tränat på morgon och det var skönt men fick kanske inte allt så mycket gjort som jag hade önskat. Efter blev det stan en snabbis och kolla igenom rean idag men hittade inget nytt kanske var bra spara lite pengar på så sätt. Ikväll blir det sitta och mysa i soffan och kolla på någon bra film.
Skönt med helg och att man inte har några riktiga planer utan bara tar dagarna som de kommer. Idag så har jag varit ute på en springtur i det fina vädret, det gäller att passa på medans det är fint för det skulle tydligen blir dåligare i helgen.
Hej hej, har nyss kommit hem från jobbet och nu ser jag framemot en långhelg innan den värsta jobbveckan på hela sommarlovet tar fart. Men det ska nog gå bra hoppas jag i alla fall om det gick som idag kommer det att gå super bra hela nästa vecka också :D
Hallå Hallå denna fina sommarkväll. Har nyss tagit en dusch eftersom jag var på gymet och har tränat ikväll hur skönt som helst att få röra på sig lite nu när det har blivit alldeles för mycket fika för min del. Det ska det bli ändring på inget mer fika nu, ska försöka i alla fall.
Filmen igår var jättebra och den är en film som man borde se under sommaren. UNTs resention var inte alls bra stämde inte med filmen genom att det stod att den inte hade så mycket med snövit att göra men det var mycket som stämde överäns med orginalet så det tycker jag var helt fel.
'
Senare ikväll ska jag gå och se snow white and the huntsman som hade premiär igår. Den har fått ganska dålig kritik i UNT i alla fall men om alla filmer som jag tycker är bra får alltid dålig kritik i UNT så tur för mig det betyder att den kommer att vara bra.
Rapporterar sen om den var bra eller inte. Men tror den är värd att se.
Hejhej, sitter nu och bara tar det lungt så här en lördag morgon. Var ut i går och hade det toppen kul men vännerna. Kom hem vid halv tre, man var ganska slut genom att jag jobbade hela dagen de vill säga också gick upp 5.10 så var väl lite små trött.
Sitter nu hemma efter en lång dag på jobbet. Började jobba kl 07.00 i morse och nu är det riktigt skönt att vara hemma och sitta och ta det lungt i soffan innan jag ska iväg till stallet. Sen blir det nog hem och sova för min del.
Har också det senaste dagarna funderat på om jag ska göra en dip dye med mitt hår. Vill testa något nytt känner jag .
Något i den här stilen men kanske lite ljusare toppar.
hej hej, kom nyss hem efter ett skönt pass på gymet eftern en förmiddag med fika så var det behövligt. Men visst ser det ganska gott ut ?
Har gjort allt med mamma igår. 
Härlig nationaldag. Tittar ut och det regnar men har haft lite skält här på fika då min bror fyller år idag också. Ska snart bege mig av till gymet och det behövs verkligen om jag vill hålla mig fitt nu under sommaren och jag tänkter aldrig gå upp de nästa 20 kg som jag har gått ner. Det är bara kämpa på.
Hej hej, idag har det varit bakdag med mamma hemma och pratat lite resor som vi skulle vilja göra. Vem vet mamma och jag kanska åker till England om vi har pengar och tid. Skulle vara jätte mysigt och göra något liknande med mamma i alla fall. Just nu fixar jag allt innan jag ska åka och jobba idag, första dagen på sommarjobbet. Kommer hem halv elva ikväll.
Hej hej säger jag från ett regnit Uppsala. Men snart är det i alla fall sommarlov har en uppsats kvar att skriva tills i morgon, och i morgon har jag också skolavslutningen och jag kan inte säga hur glad jag är att det snart är sommar lov. I sommar blir det jobba och kanske ut och resa något om jag hinner och får ihop det. Man får försöka i alla fall.
(sommar bild från 2009 tror jag att det var)
Hej hej var ett tag sedan jag bloggade, känner mig lite dålig över det men men. Denna vecka har jag varit på Åland med natur och frilufslivs kursen och nu idag har jag varit med mamma min på stan och sedan körlektion och sedan två verkligen nödnävdiga timmar på gymmet. Ikväll blir det skriva sista skolarbetet som ska in på måndag då det är skolavslutning. Den kommer nog inte ta allt för lång tid hoppas jag i alla fall.