Grymt kul kväll måste jag bara säga, härligt gäng, musik och det vara bara awesome. På dagen träffade jag Sofia som jag inte har träffat på över ett halvår. Det var på tiden att vi sågas.
Hej hej, ja idag är det Kvalborg här i Uppsala. Ska bli kul att dra ut på Uppsala festen ikväll och chillar med kompisarna och killen min. Idag i alla tidningar stod det att Kvalborg skulle polisen har mer problem på än i morgon på valborg det är bara att vänta och se :p

Sista dagen av påsklovet, bara varit hemma idag och tagit det lungt. Pluggat hela förmiddagen och fick det mesta gjort riktigt skönt måste jag säga. Tittade på planeringen för nästa vecka och såg att våran geografi och matte ska vara inlämnad och jag har inte änns börjat så måste plugga nu i morgon, torsdag och fredag vill inte plugga på Valoborg helgen då har man MYCKET bättre saker för sig.
Nu har den nya klädlinjen från hm kommit där 25% går till olika aids relaterade prodjekt.
Ja, nu idag är det påsk afton, på morgonen blev det påsk äggs jackt med min lillkusin som sov över här. Och senare på eftermiddagen bar det iväg till moster och morbror på påsk middag. Kan inte säga att jag är hungrig, har fått i mig så mycket mat så det känns som om jag ska skricka !
Hoppas ni också har haft en bra påskafton ;)
Ja nu har jag varit hemma i två dagar från Åre, riktigt härliga dagar i snön.
hej hej nu sitter jag och blogga sådär tio minuter innan man ska åka upp till Åre. Ska vara där nästan hela vecka så kommer inte kunna blogga på några dagar om jag inte får tillgång till en dator där uppe så det är bara att vänta och se var som händer. Ska i alla fall bli grymt kul att få komma ut i backarna och åka lite skidor igen, senast var på sportlovet så det var ett tag sedan nu ;)
BTW grymt kul att Storvreta van SSL slutspelet mot Warberg igår att satt och kollade när det var som mest stänning och det var en riktig nagelbitare ska jag säga till er som inte såg slutet, haha jag satt nästan och skrek vid tv:n så fick fram gamla minnen från när jag själv spelade innebandy. Saknar det lite om jag säa vara ärlig, men men finns inget man kan gör nu.
Hoppas i alla fall att ni får ett bra lov. Kommentera och berätta vad ni ska göra på lovet :P
Hej hej, nu var det ett tag sedan jag bloggade. Inte så mycket har hänt jag har varit hemma sjuk och inte haft det så kul. Det som har varit bäst är nog att min kille har varit sjuk med mig :p
Sitter just nu i skolan och alla skriver en hemtenta som vi ska ha klart tills 23.59 ikväll. Själv skrev jag sklart den i onsdags när jag var hemma sjuk. Så är allmänt utråkad för jag har inget att göra och min lärare har inte annat jag kan göra. Men men vad ska man göra.
Kom hem för ett tag sedan har varit hemma hos min älskade pojkvän hela helgne, mysigt det var varit. Vi har träffat kompis och bara chillat varait nere på stan och lite så.
Sen kom också Emma och var med oss. Grymt kul för vi ses inte så mycket sen jag flyttade hit. För nu bor vi på varsin sida av Uppsala.
Fick min present av Emma också, bättre sent än aldrig ;) ( vet att det står spegel vänt)
ÄNTLIGEN helg. Kom nyss hem från skolan och kännder verligen hur skönt det kommer bli med helg kommer nog behöva plugga lite men det får man ta.
Hittade denna video idag vara bara tvungen att lägga upp den XD
hej alla, hann tyvärr inte blogga igår efter att jag hade komit hem från Domkyrkan i Uppsala där min bästa vän sjöng :) Bara älskade att hon fick sjunga en utav Queens låter, och hon gjorde den jättebra. Synd det var att man inte spelade inte när hon sjöng men på min mobil skulle man väl ändå inte höra så mycket av det.
( Jag och Emma i Danmark 2009)
Gud vad det här fick mig att tänka på sommaren och en sommar för några år sedan då vi hade en waterslide hemma på baksidan. Men den var ju inte lika stor kan jag säga :p
Ja, just nu sitter man hemma och pluggar inför i morgon då vi ska ha biologi redovisning men känner mig ganska så säker så det kommer nog att rulla på utan några större problem får man hoppas.
Om jag ska vara ärlig så har det inte hänt så mycket kul idag eller rättare sagt något som är värt att blogga om. Men kanske händer något under kvällen, det är bara vänta och se.
Snart är helgen slut men nu är det ju bara två veckor kvar av skolan innan det blir påsklov det vill säga påska och Valborg längtar jättemycket till det just nu för fick nyss reda på att min mamma och pappa har bestämt sig för att låta mig åka med min pojkvän upp till Åre och åka lite skidor på lovet. Då har jag också användning för mina nya skidbrillor som jag köpte när vi var uppe i Sälen.
(nya brillorna)
Ska nog ta och beställa hem dessa någon dag + ett par högklackade men vet inte vilka än.
Det skiljer 300 kr i pris om jag skulle köpa conversen här hemma i Sverige och känner att de pergarna vill jag lägga på andra saker i stället.
Idag har jag och min älskling varit tillsammans i ett halv år så vi ska gå ut och äta och ta en sväng på gokart banan innan. Ska bli så enormt kul vill bara att tiden ska gå lite snabbare just nu så jag får träffa honom :p
(inget april skämt)