Sitter hemma i min säng med pjamas, har orkar inte göra sångot är för förkyls och det blev nog inte bättre att jag och Dannie gick hem i natt,(as kallt) men vi hade ju i alla fall jätte kul så det var värt det.
  Hoppas bara att jag kommer orka åka till skolan i morgon annars så kommer man komma sjuk mycket efter och det vill man ju inte.Äntligen helg!

Kan inte tänka mig att man har gått över en vecka redan i skolan, det känns som man har varit där längre.
   Den här första veckan har varit jobbig men också jätte kul har hamnat i en toppen klass, e bara tjugo stycken så det e väldigt lungt. Men nu är det skönt med helg och det är ett STORT plus att solen skinner utanför och det är ganska varmt kanske den sista sommar helgen vi kan få se på mycket länge. 
   Idag blir det My sweet sixtheen på V-dala natino häri Uppsala hoppas att det bli kul och att inte allt för många fjårtizar kommer så kommer jag att död. Pallar det verligen inte. Om det gör det så dra men till Ekonomikum parken i stället, där alla sköna människor hänge.Nu har man gått i skolan i två dagar, inte så farligt och idag börjar vi gå efter schemat börjar med Svenska 12.20 sen matte och efter det så e skolan slut för den här veckan. Jag kan ju inte klaga, i vanliga fall så ska jag ha NO på morgon men har inte det den här veckan.
  Ikväll så ska jag hem till Ellen som har fyllt år ska bli jätte kul :) och i morgon biti så åker jag ner till Jönköping med mamma och pappa åker typ kl 6.00 på morgon så kommer vara ganska så död men men.

Hoppas att alla har haft en like nice skolstart som jag :P


Igår var det full fart i Kungsträdgården i Stockholm när The Voice '10 var.
  Var där med Sofia,Embla,Issa,Olivia och Matilda det var as bra, men EXTREMT mycket människor och FÖR varmt tror att det det 25 grader i alla fall och då e det inte kul att stå och brottas med massa människor för det blir JÄVLIGT lökigt och sen var det självklart killar som börjar att taffs mitt i allt. SUCK !
   En sak som vi kom överäns om efter var att det inte var lika bra i år som det var förra året, kan ha berot på att det var varmare i år men det kändes som om det var samma artister igen. Visst är alla som uppträde bra men men.
   Det var helt sjukt när Flo Rida uppträde vissa svimmade ( kunde ha varti värmen) och man kunde inte ta sig ut ur publiken för att det var så mycket folk :p
Hej Hej , den här låten tycker jag att alla ska höra den e gtymt bra och efter ett tag kan man inte låta bli att sjunga med i refrängen :DNu kommer jag vet något som jag måste erkänna men jag tror redan att de flesta redan vet, det är att jag bara ÄLSKAR Jane Austen filmer och böcker så jag passade på att att köp en film box som heter The Jane Austen collestion när jah var på Jersey.
  I boxen så är det tre filmer och det är Emma, Northanger Abbey och sist med inte minst Mansfields Park alla är grymt bra om jag gillar kostym drama.
   Jag var ju bara tvungen att ta med min favorit film också som e Stolthet och Fördom, den kommer alltid fram när man är dep tillsammans med en BJ det finns ingen bättre metod att bli på bättre humör.