Sitter i skolan och har sista lektionen för dagen, psyckologi. Men det e nästa ingen som lyssnar alla sitter ute på facebook och vad de vill på datorerna istället. Det ser så bra ut om man ska gå runt och titta.
Idag blir det stan med Jennie, Chris och Julia det var så LÄNGE sedan alla vi sågs. Visst man träffas varje dag i skolan i korridorerna men mer än så blir det inte nästa. Men det dåliga är det att de sultar senare än vad jag gör så får väl sitta kvar i skolan och plugga så jag har det mesta gjort sen. Då slipper man tänka mer på det.

BTW.... snart e det dags för mig att flytta igen, pallar inte men har inte så stort val. Men det bli nog bra i slutet får jag hoppas på i alla fall. Men kommer inte få ta med mig garderob, började nästa grina, hahaha.....


Dagen börjar gå mot sit slut, kollade lite på Asos och hittade en fin klänning jag skulle vilja ha :PNu är det ENTLIGEN helg, kommer verkligen när man behöver den som mest. Idag ska jag dra hem till min pojkvän på fiesta. haha kommer blir en perfekt start på helgen måste bara komma ihåg sakerna som jag ska ha med mig, jag brukar ALLTID glömma dem. Ska ha med mig

1. Kameran
2. cookisarna som vi bakade igår tillsammans.
Och de tredje hr jag glömt bort men kommer nog på mera saker att sätta upp på listan innan jag hinner åka iväg. Men kameran är nog det viktigaste man missar så många roliga minnen annars som man skulle vilja ha haft ett kort på :p


Nu sitter man hemma i kylan och vill att det ska bli sommar igen men det är bara en dröm som är väldigt långt borta just nu :( 
  Har varit upp i sommar stugan idag, träffade Thea där det var jätte kul för jag har inte träffat henne på jätte länge. Solen sken desutsom så det var ett mycket stort plus på dagen. 
 


Bilder kommer när min data inte är cp XD
Sitter hemma, har gjort det hela dagen är sjuk men börjar blir bättre nu. Det e ju kanon så att man kanske kan göra saker i helgen. 
  Mamma kom in och sa titta ut, jag gör jo som hon säger och WTF!?! det snöar ute. Detta kan inte vara sant vill inte ha vinter redan, det e alldeles flr tidigt för det. !!!!!!!


Nu har jag pluggat klart för dagen. Wieeee......
  Har engelska essy i morgon finns inte så mycke att plugga på bara föra igenom pappret på hur vi ska skriva den och det har jag redan gjort fem gånger vid det hära laget. Sen har jag spanska som ska vara klart tills i morgon den har jag gjort allt jag fattade på, så man kan ju i alla fall säga att jag försökt så gått jag kunde. Ska vara klar med matte kapitel till i morgon också men då har jag problemet att jag inte fattar något av vad jag ska göra men försökte i alla fall där också. Sen sist men inte minst har jag gjort lite kemi så jag slipper göra den på måndag på håltimmen, kanske kommer upp något bättre eller mer nödvendigt då sen e det ju alltid skönt att vara klar med den också.
  Nästa vecka blir det psyckologi quiz/prov läxor olika ämen och spanska prov.
men det ska nog gå ska ni se ;)


Hallå, nu har jag biologi pov om några minuter. Har inte pluggat kommer nog inte att gå så  bra men jag för väl göra mitt bästa i alla fall. HAHA jag hade bättre saker för mig igår istället för att plugga men det är inte så bra nu i efter hand.
Idag blir det skola till halv fem sen så kanske lite plugga om jag hinner annars så blir det en plugg dag i morgon efter skolan kommer det att vara hard core study night :P
HAHAHA, snacka om att jag är utråkad till max. Då finns det inget bättre att göra än att ta lite flummuga bilder med webb camen på min data. Kunde inte riktigt vara seriös på alla, men sånt är livet.
   Idag händer det väl inte så mycket kanske ska dra på bio ikväll men det inte säkert än så får se hur det blir med det.
  Skulle igentlligen behöva plugga lite biologi för att jag ska ha biologi prov på måndag men jag är ju så smidig så jag glömde mina anteckningar i skåpet i skolan. Ja ja men är ju inte perfekt.

HEJJJ, nu har vi fått datorer efter en LÅNGGGGGGGGGG TIDDDDDD. Så nu har jag håltimme sitter och "pluggar" men de går sådär  kunder ju alltid att gått bättre. 
  Men jag ska inte klagga det e fett kul, sitter men några från klassen i vårat V.I.P hur eller så kallade Rektors villan. De e bara vi som har spanska som sitter här alla andra har språk. Det lönar sig att ha spanska ibland:p
  Pratar också med min pojkvän i telefonen, det e stressigt at vara jag just nu.


Ska få honom att städa mitt rum ikväll :D:D
Önska mig lycka till.

NU e jag hatisk och tänker vara det också, min lärare tycket att det var så synd att vi skulle missa matte tid i morgon biti för att vi skulle hämta ut våra hya datorer. Då får han idén att vi ska börja en kvart tidigare så att vi inte missar något.

WTF

en dag när man skulle kunna ta en senare buss till skolan så nej så kan man inte det för att man måste börja tidigare. VAFAN DET HÄR SUGER!!!!!!!!!!

Bra nu i alla fall att man ska hem till pojkvännen för han får mig ALLTID på bättre humör :D


Hej hej :D Idag e det studie dag och de behövs verkligen känner jag, de var så himmla skönt att få sovmorgon idag. Fast direkt när jag gick upp satte jag mig och började plugga, men nu har jag typ inget kvar att göra till nästa vecka måste bara plugga till historie provet som e på tisdag. 
   Snart dra jag ner på stan och ska träffa David de e alltid lika kul:) kanske ska ta och shoppa lite också för att man fick ju studiebidraget igår så man har lite cash nu.


BTW blekte håret förra helgen och så här blev de: