hej hej, nu har jag pluggat i över tre timmar och fort ganska mycket gjort och känner mig sjukt nöljd med mig själv just nu. Ska väl ta och börja fixa lite tills i morgon då jag ska på saco mässan och kanske kommer jag lista ut vad jag vill göra efter gymnasiet. 
 
 
( Gud vad jag längtar tillbaka, men om jag kommer hanma i Australien sen så kommer jag ju kunna göra detta varje dag och det vore ju inte helt fel !)
 
 
 
 
hej hej ska snart iväg på middag ska bli jättemysigt behöver en paus från jobb och skola och bara vara med sköna människor och inte stressa som man annars lätt gör. Har märkt en sak som gör mig lite sur och det är att min webbcam blir allt sämre och sämre sen så har jag ingen annan kamera som fungerar då min eller familjens kamera dog när jag var på Fuerteventura för några veckor sedan.
Kanske ett fall för önske listan till jul.  
 
Hej hej, gud jag måste börja blogga känner mig dålig som jag alltid gör när jag inte uppdaterar min blogg vilket är väldigt ofta. Just nu sitter jag och skriver på mitt projektarbete till skolan och ett tipt till er alla som också ska göra det håll er till tidsplanen så slipper ni blir super stressade när det börjar sig slutet !!!
Hejhej, jag suger på att uppdatera min blogg som nog alla har lagt märke till vid det här laget. Ska försöka bli bättre på det ! Men just nu ska så ska jag i alla fall dra till bussen, blir en kväll med jobb idag också. Känner att jag inte har så mycket liv, jobb, skola, träna, rida och vara med min underbara pojkvän men det kanske inte låter allt för dumt när jag tänker efter.

Kram kram