Hej hej sitter hemma och kollar ut på det tråkiga vädret ska nog ner på stan sen och ta en fika med älsklingen.
Igår fixade jag naglarna hos min kompis Sandra blev jättebra!!
Hejsan måste säga att filmen New Year's eve var riktigt bra komedi och helt klart värd att sen man kan jag lika gärna se den hemma som att se den på bio. Den påminner lite om filmen valentine's day som kom ut 2010 där det också har gjort en film med en massa bra skådisar.
Nu sitter jag i alla fall och äter lite äpplen och en glas apelsin jucie riktigt gott och snart bär det av till Sandra för att fixa naglarna inför nyår :D
Ikväll blir det bio med älsklingen och min kusin som är hemma nu över jul och nyår. Ska bli jättekul hoppas att filmen också är rolig jag får medela det ikväll eller i morgon :D
Hallå där ute i det trista vädret. Idag har jag varit på mellandags rean hela dagen och hittade bland annat en klänning till nyår nu är det bara ett stort guld halsband som saknas och kanske ett par högklackade som jag också har kollat på med 15 cm klack :p Måste dock säga att det inte fanns så mycket på rean i år vilket är synd. men men det är ju därför det är på rean för ingen vill ha sakerna.
Detta handlades idag :
(allt från The body shop )
Hej hej, hoppas alla hade en toppen julafton. Jag hade det i alla fall. Har fått typ allt som stod på min önskelista bland annat nya träningskläader och en ytterjacka. Så tänkte vissa lite bilder på vad jag har fått innan jag ska hem till älsklingen och leka julklapps lekar. Ska bli jättemysigt.
(Fick av bästa vännen lite dusch två och lotion)
(presentkort av mamma och pappa )
(En jättesnygg väckarklocka av älsklingen)
(Tröjan fick jag av älskling och den är helt underbar passar mig perfekt och halsbandet av min storebror :D )
Julen outfit
(dock inte sminkat klart mig)
GOD JUL ALLA!!!! Vaknade nyss och tittade ut och nästan alla sbö är bort men men ska nog få in lite jul känsla ändå får jag hoppas. Kram på alla och ha en bra jul :D
Hej hej, har inte bloggat på nästan en vecka. Känner mig lite dålig för det men har jobbat så mycket så har inte haft tid och sen så har jag varit så himla trött när jag har kommit hem så har somnat nästan direkt :p Idag är det i alla fall dan förre doppare dan och jag jobbar tills kl 20.00 ikväll. Men i morgon då är det julafton och den kommer spenderas med mi familia ska bli jätte trevligt.
Hej hej, tänkte ta och lägga upp lite goda julrecept ni innan jul som kommer om en vecka :D
Brända mandlar:
200g sötmandel
3 1/2 dl socker
3/4 vatten
(Några droppar rödkaramelfärg)
1. Lägg alla ingridienser i en tjockbottnadkastrull, sätt på hög värme tills vattet kokar och sockermassan börjar bubbla.Rör ofta med en trägaffel. Sänk värmen.
2. Fortsätt att koka tills vattnet helt har förångat. Sockret ska på nyss smälta så att det lägger sig i små klumpar runt om mandeln . Rör om hela tiden.
3. Sprid ut mandlarna på en bakplåtspapper och låt dem svalna och stelna. Det är vanligt att det klibbar fast i varandra, så knacka då försiktigt på dem med trägaffeln.
Hallå hallå, sitter här med en stor mugg varm choklad inte helt fel måste jag säga. Senare idag ska jag ner på stan och kolla på fyverkerierna som du ska ha här i Uppsala idag, det skulle igentligen har varit på förta advent men som flera kanske kommer ihåg så var vädret inte på topp då och det blev inställt så det ska vara idag istället kl 16.30 vid slottet. :D
Hej hej, idag har det varit julfix hela dagen. Fixas lite julkort och ställt upp min gran inne på mitt rum så nu har man riktiga julkänslor måste jag säga.
hej hej, sitter hemma och ser hur snön bara rengar bort utanför fönstret. Man känner inte sig så jätte positiv måste jag säga men blir nog bättre ikväll efter lite hårt arbete på gymet.
Just nu bli det att kolla runt på lite snygga kläder som man skulle vilja ha i julklapp och måste säga att Weeday har fått in hur mycket snygga kläder som helst!
bland annat dessa:
Hej hej, sitter hemma och har grymt ont i munnen sen jag spände min tandställning idag så då tittar jag på något som alltid gör mig glad :D
Hej hej i regnet sitter hemma efter en shoping dag på stan med älsklingen har handlar nästan alla julklappar nu bara tre kvar sen är allt klart till jul. Det är ganska så skönt måste jag säga för nu när man är på stan märker man hur stressade alla är och det kan ju inte vara bra för psyket eller kroppen. Kvällen kommer att spenderas till viss del på gymet med pappa och resten hemma och julpynta mitt lilla kryp in hade jag tänkt.
Hoppas alla får en toppen andra advent. :D