Hejhej, idag har varit en seg dag men det är skönt med det ibland. Har fixat lite inför morsdag och sen ikväll blir det melodifestivalen för hela slanten. Hoppas det går bra för Sverige men det känns som om vi skulle kunna gå lång i år igen.
Hejhej, idag har varit en seg dag men det är skönt med det ibland. Har fixat lite inför morsdag och sen ikväll blir det melodifestivalen för hela slanten. Hoppas det går bra för Sverige men det känns som om vi skulle kunna gå lång i år igen.
Halli hallå, i det fina vädret! Idag är en dag som kommer bestå av PLUGG och mer PLUGG kanske lite träning om jag hinner man jag ska inte hoppas för mycket. Jag måste ladda upp min batterier för veckan som kommer ha sjukt mycket i skolan då. Bland annat matte nationella i fyra timmar, historia prov på hela 1800-talet och sen lite mer roliga saker.
(Älskar mig gula klänning man känner sig så sommrig i den)
Hej hej idag har det varit en slö och slappar dag. Sitter justb nu och pluggar och ska göra mig klar för jag ska iväg till en vän som fyller 18 år idag :D ska bli jätte kul !
Var och såg denna film igår, måste säga att den var rolig och det som var bra var att de hade inte redan visat allt det roliga i Trailen som många komedier ofta gör. Utan det var mer roliga saker som hände.
Men det är en typisk film av Sacha Baron Cohen men om man gillar hans filmer så är det en toppen film.
Hej hej, sitter nu hemma och försöker plugga men det går väl inte så jätte bra ska nämligen ha prova på hela 1800-talet nästa vecka samt matte B nationella och sen en inläming i biologi B men hade tänkt hinna klart med ganska mycket denna vecka och så lägger i ett extra kol nu när det bara är lite mer än två veckor kvar av skolan :p
Liter saker om kan förgylla min vardag är nog att köpa någon bra tiding ibland så nu sitter jag och kolla i nyaste nummret av hälsa och fitness känns bra man kanske får lite insperation innan man ska åka och träna ikväll får se om det bli på gymmet eller kanske något roligt pass. Insåg också idag att jag inte hinner träna något på onsdag som planerat för då ska jag och älsklingen gå och se The dictator men det ska bli jätte kul :D
Var och såg den nyaste filmen av Tim Burtton och Johnny Depp måste ju bara säga att den var super bra och den är värd att se om man gillar Tim Burttons filmer. Och jag älskar alla hanns filmer.
Hallå hallå, så skönt att solen skinner när man vaknar man blir mycket piggare då! Idag blir det inte så mycket åka och handla blommor men föräldrarna sen ut och äta men några vänner.
(har lite tåkigt så lekte lite med min webbcam och tog lite fula bilder )
Hej hej i ett regenit Uppsala. Idag har det inte blivit någon skola för min del utan nu sitter jag lite små seg och tycker det är toppen skönt med helg i alla fall. Denna vecka som gått har jag varit på risk ettan och det kändes helt ok inte det roligaste men men måste göras. Sen är jag bara överlycklig att internet på min älskade dator har bestämt sig för att börja fungera igen :D min värld är räddad slipper använda mina föräldras dator.
(kändes bra med en sommar bild )
Hej hej i rengat. Vill att det ska sluta regna och jag vill ha sommar och värme. Men nu vet jag vad jag ska göra typ hela sommaren och det är att JOBBA!! känns bra att man har fått ett bra sommarjobb och tror att det kommer bli jättekul när man väl har lärt sig allt nytt. Synd bara att jag jobbar middsommar och den så måste jag boka om risk tvåan för jag ska ha utbildning samma dag som jag skulle ha gått på den :/ Men men är ändå jätte glad.
Hej hej, har inte bloggat på nåra dagar, idag har jag varit hemma och tagit det lungt för när jag vaknade i morrse mådde jag inge vidare men nu känns det bättre i alla fall. Ska snart ta och dra till bussen för jag ska jobba ikväll mellan fyra och åtta skönt att det bara är fyra timmar och sen jobbar jag abar måndagar och söndagar :p
Hej hej, har inte varit hemma på hela helgen så har inte kunna bloggat, men jag har jobbat fredag,lördsag och söndag har gått toppen och idag har jag och älsklingen legat ute i solen och solat. Känner mig lite röd i ansiktet hoppas det hinner lägga sig tills i morogn.
Snart ska jag åka till stallet och rida och måste säga att det är en perfekt kväll för det.
(nya ridbyxor från Hööks)